dinsdag 1 januari 2013

Orthopedie Elisabeth Tilburg wenst u een gezond 2013!

Ook in 2013 gaat de afdeling Orthopedie weer verder werken aan verbetering van de zorg voor de patiënt met klachten van het bewegingsapparaat.
De uitslag van de Kwaliteitsvisitatie van 2 november jongstleden gaf reeds reden tot tevredenheid, hoewel enkele punten voor verbetering vatbaar waren. De uitslag van de Opleidingsvisitatie laat langer op zich wachten, maar de hoop is dat de opleiding weer voor 5 jaar erkend zal worden. Wel zal er dan een wisseling in de functie van hoofdopleider plaatshebben.
2013 wordt ook het jaar waarin Michel Bonnet gemist zal worden binnen de maatschap. Bas Bosmans zal hem in zijn functie als fellow prothesiologie proberen te vervangen.
Ook wordt 2013 het jaar waarin Paul de Baat de eerste etalage assistent wordt in Tilburg. Hij zal zich in de laatste 6 maanden van zijn opleiding concentreren op de chirurgie van de wervelkolom.
Voorts staat nog de samenwerking met de orthopeden uit het TweeSteden ziekenhuis op stapel, maar ook binnen het St. Elisabeth ziekenhuis zal de samenwerking met de Heelkunde op het gebied van de traumatologie verdiept worden.
Orthopedie Elisabeth Tilburg wenst u een gezond 2013!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten